Personvern

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. Daikin Norway har som mål å behandle personopplysninger med respekt og forsiktighet. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

For å kunne levere så gode tjenester som mulig til deg, er vi avhengige av å samle inn ulike typer informasjon, inkludert personopplysninger. Dette kan for eksempel være navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, informasjon om bygningsmasse eller informasjon om interesser.

På nettsiden blir personlige opplysninger hovedsakelig innhentet ved hjelp av ulike kontakt eller spørreskjema. All personlig informasjon du oppgir til Daikin Norway via www.daikin.no, www.friganor.no eller via www.dataromskjøling.no brukes kun for at vi skal bli i stand til å gi deg informasjon om produkter eller tjenester du har vist interesse for. Informasjonen kan bli videresendt til autoriserte forhandlere/installatører som Daikin Norway samarbeider med. Daikin Norway vil ikke bruke eller oppgi opplysninger, som du har gitt oss, til en tredjepart med intensjon å selge eller markedsføre dine personlige opplysninger.

Når du besøker nettsiden vår, behandler vi opplysninger om din enhet, tilkobling og IP-adresse for å vise nettsiden på en måte som er tilpasset det tekniske utstyret du åpner nettsiden med.

Vi ønsker å gi deg anbefalinger, produktinformasjon og tjenestetilpasninger som er mest mulig relevant for deg. Dette vil både bli gitt på bakgrunn av din egen atferd, f.eks. på bakgrunn av hvilke produkter du har klikket på, artikler du har lest, og på bakgrunn av atferden til andre brukere med liknende bruksmønster som deg.

Ta kontakt via post@friganor.no dersom du har spørsmål om hvordan vi behandler dine personopplysninger, vil be om sletting eller har andre spørsmål som gjelder personvern i Daikin Airconditioning Norway AS.

Informasjonskapsler/cookies

Når du besøker www.friganor.no, www.daikin.no, www.dataromskjøling.no lagres informasjonskapsler og annen data som senere kan leses av oss. Informasjonskapsler er filer som inneholder små mengder informasjon som lastes ned på enheten du bruker når du besøker et nettsted. Informasjonskapsler gir oss ikke noe direkte identifiserbar informasjon om deg, som for eksempel navn eller adresse.

Friganor bruker informasjonskapsler for å vite hvor mange og hvordan våre brukere får utbytte av vår side. Dette gir oss oversikt for kontinuerlig å kunne forbedre vår hjemmeside og dermed øke brukervennligheten og tilfredshet i forbindelse med et besøk.

Friganor tillater også at enkelte tredjeparter vi samarbeider med benytter informasjonskapsler på våre sider. Vi, og tredjeparter vi samarbeider med, bruker informasjonskapsler til annonsering. Informasjonskapslene gjør at vi kan se hvilken side du besøkte før du kom inn på vår side, hvilke sider du besøker på vår side eller om du har klikket på en bestemt annonse. På bakgrunn av blant annet denne informasjonen kan vi bestemme hvilke annonser som skal vises for deg.

Du kan finne en oversikt over de informasjonskapslene som har blitt lagret i innstillingene for nettleseren din og slette uønskede informasjonskapsler derfra. Her kan du normalt også angi om du aksepterer lagring av informasjonskapsler fra nettsidene du besøker, fra tredjeparter som er tilknyttet nettsidene og eventuelt om du ønsker å bli varslet hver gang en ny informasjonskapsel blir lagret. Nettleseren din lagrer vanligvis informasjonskapsler i en bestemt mappe på harddisken din også, der du kan undersøke innholdet nærmere.

Merk at hvis du deaktiverer informasjonskapsler kan det forhindre at nettstedet vårt fungerer som det skal.