Væske/vann – Varmepumper og isvannsmaskiner

Gratis befaring Mer om Væske/vann – Varmepumper og isvannsmaskiner

Væske/vann – Varmepumper og isvannsmaskiner

Væske/vann varmepumper og isvannsmaskiner fra Daikin gir energieffektive løsninger for alle applikasjoner innen oppvarming og kjøling. Et omfattende produktspekter sikrer et optimalt utvalg til hvert enkelt formål. Velprøvd, avansert teknologi i kombinasjon med kompakte utførelser, gir brukervennlige maskiner som møter alle krav til ytelse og installasjon.

 

EWWP-K, 10-300 kW kjøl og varme

EWWP-K er en av de mest kompakte varmepumpene på markedet, med fysisk størrelse fra kun 60x60x60 cm. Maskinene kan også leveres i modulutførelse for kapasiteter opptil 300 kW. Dette gir muligheten til en enkel inntransport og installasjon for svært kraftige og robuste varme- eller kjølemaskiner. Kan leveres både med eksten pumpemodul og fjernkondensator.
Kjølekapasitet: 10-200 kW
Varmekapasitet: 15-300 kW

Dokumentasjon:
EWWP-K_Teknisk databok
EWWP-K_Installasjons- og brukermanual

EWWD-G, 105-750 kW kjøl og varme

EWWD-G serien kommer med 1-2 individuelle kretser og Daikins trinnløse skruekompressorer. Dette sikrer presis regulering av kapasiteten, både i varme- og kjøledrift. Maskinen finnes også i versjon med ekstra høy effektivitet (-XS) og med fjernkondensator (EWLD-G).
Kjølekapasitet: 160-550 kW
Varmekapasitet: 220-780 kW

Dokumentasjon:
EWWD-G_Teknisk databok
EWWD-G_Installasjons- og brukermanual

EWWD-I, 330-1950 kW kjøl og varme

EWWD-I serien  kommer med 1-3 individuelle kretser og Daikins trinnløse skruekompressorer. Modellserien er optimalisert for et vidt kapasitetsspekter og gir svært god energieffektivitet både i varme- og kjøledrift. Finnes også i versjon med ekstra høy effektivitet (-XS) og fjernkondensator (EWLD-I).
Kjølekapasitet: 330-1500 kW
Varmekapasitet: 420-1950 kW

Dokumentasjon:
EWWD-I-SS_Teknisk databok
EWWD-I-XS_Teknisk databok
EWWD-I_Installasjons- og brukermanual

EWWQ-B, 380-2100 kW kjøl

EWWQ-B serien er optimalisert for større kjøleapplikasjoner. Med 1-2 individuelle kretser og Daikins trinnløse skruekompressorer sikrer maskinserien presis regulering av kapasiteten. Finnes også i versjon med ekstra høy effektivitet (-XS).
Kjølekapasitet: 380-2100 kW

Dokumentasjon:
EWWQ-B-SS_Teknisk databok
EWWQ-B-XS_Teknisk databok
EWWQ-B_Installasjons- og brukermanual

EWWD-VZ, 450-2400 kW kjøl og varme - Inverter

EWWD-VZ er den nye storsatsningen fra Daikin. Lansert i 2016 er dette en nyutviklet og kompromissløs isvannsmaskin/varmepumpe. Med full inverterregulering ned til 20% last, fylt fordamper og nytt design på kondensator gir denne maskinen virkningsgrad EER=5,7 på full last og dellast ESEER opp til 8,3. I varmepumpedrift kan maskinen levere opp til 65°C varmtvann.
Kjølekapasitet: 450-2100 kW
Varmekapasitet: 550-2400 kW

Dokumentasjon:
EWWD-VZ_Teknisk databok
EWWD-VZ_Presentasjon

EWWQ-G, 90-470 kW kjøl og varme

EWWQ-G er en serie multiskroll maskiner med én kuldemediekrets og kompakte platevekslere på varm og kald side. Designet gjør maskinen ideell for ettermontasje i tekniske rom med begrenset plass. Master/slave funksjon er integrert som standard. Finnes også i versjon med internreversibel kuldemediekrets (EWHQ-G) og fjernkondensator (EWLQ-G).
Kjølekapasitet: 90-370 kW
Varmekapasitet: 120-470 kW

Dokumentasjon:
EWWQ-G_Teknisk databok
EWWQ-G_Installasjons- og brukermanual

EWWQ-L, 190-920 kW kjøl og varme

EWWQ-L er en serie multiskroll maskiner med to kuldemediekretser og kompakte platevekslere både på varm og kald side. Designet gjør maskinen ideell for ettermontasje i tekniske rom med begrenset plass. Master/slave funksjon er integrert som standard. Finnes også i versjon med fjernkondensator (EWLQ-L).
Kjølekapasitet: 190-720 kW
Varmekapasitet: 230-920 kW

Dokumentasjon:
EWWQ-L_Teknisk databok
EWWQ-L_Installasjons- og brukermanual

EWWD-J, 120-750 kW kjøl og varme

EWWD-J serien er en svært velprød og kompakt maskin for et vidt spekter av kjøle- og varmeapplikasjoner. Med svært kompakte byggemål kan maskinen leveres i moduler som kan stables opptil tre i høyden. Maskinene leveres med Daikins trinnløse skruekompressorer for presis kapasitetsregulering. Finnes også i versjon med fjernkondensator (EWLD-J).
Kjølekapasitet: 120-570 kW
Varmekapasitet: 150-750 kW

Dokumentasjon:
EWWD-J_Teknisk databok
EWWD-J_Installasjons- og brukermanual

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få uforpliktende befaring