SkyAir – Kjøling og varme til mindre næringslokaler

Gratis befaring Mer om SkyAir – Kjøling og varme til mindre næringslokaler

SkyAir – Kjøling og varme til mindre næringslokaler

Daikin SkyAir er navnet på den optimale kjøle- og oppvarmingsløsningen for kommersielt bruk. Modellene er i senere tid blitt videreutviklet og optimalisert til å treffe applikasjoner i små og mellomstore lokaler – kiosker, butikker, restauranter, møterom og selskapslokaler. Intelligent styring av luftstrøm og temperatur sikrer høy komfort for både ansatte og kunder. Med markedets bredeste utvalg av innedeler får du full kontroll på oppvarming, kjøling, ventilasjon og luftgardiner. Daikin SkyAir har mange unike funksjoner for optimalisert drift og lavest mulig energiforbruk.

FCQHG - Høy COP, Rundtblåsende takkassett

360° utblåsning gir optimal effektivitet og behagelig distribusjon av luft. Høy COP sikrer topp effektivitet, store besparelser i energiforbruk og et komfortabelt inneklima. Takkassetten kombineres med utedelen Seasonal Classic, eller Seasonal Smart.
Kjølekapasitet: 1,3-15,4 kW
Varmekapasitet: 1,3-18,0 kW

FCQHG_Teknisk databok
FCQHG_Installasjonsmanual

FCQG - Rundtblåsende takkassett

360° utblåsning gir optimal effektivitet og behagelig distribusjon av luft. Modellen er svært stillegående og har mange funksjoner for energisparing og bedre komfort. Leveres med standard eller selvrensende filter og kombineres med utedelen Seasonal Classic, eller Seasonal Smart.
Kjølekapasitet: 1,3-18,0 kW
Varmekapasitet: 1,3-15,4 kW

FCQG_Teknisk databok
FCQG_Installasjonsmanual

FFQ - Fullstendig flat takkassett

Modellen er designet for det moderne kontorlandskap med 60x60cm systemhimling. 4-veis utblåsning gir behagelig fordeling av behandlet luft. FFQ blir ofte benyttet i installasjoner der flere innedeler drives av samme utedel, enten Seasonal Classic eller Seasonal Smart.
Kjølekapasitet: 1,4-6,5 kW
Varmekapasitet: 1,3-8,0 kW

FFQ_Teknisk databok
FFQ_Installasjonsmanual

FHQ - Énveisblåsende takmodell

Populær modell i Norge. FHQ dekker større arealer og blir ofte brukt i restauranter og forretninger. Denne innedelen er tilgjengelig i hele 7 størrelser i kombinasjon med enten Seasonal Classic eller Seasonal Smart utedel.
Kjølekapasitet: 1,4-15,4 kW
Varmekapasitet: 1,3-18,0 kW

FHQ_Teknisk databok
FHQ_Installasjonsmanual

FUQ – 4-veisblåsende takmodell

Daikin er unik i markedet med 4-veisblåsende takmodell som er tilpasset rom med stor takhøyde. Dette er en populær modell for lokaler som ikke har himling eller teknisk tak. Typiske montasjesteder er butikker, storkiosker og bensinstasjoner. Kombineres med en Seasonal Smart utedel.
Kjølekapasitet 3,2-14,0 kW
Varmekapasitet 3,5-16,2 kW

FUQ_Teknisk databok
FUQ_Installasjonsmanual

FAQ – Vegghengt modell

Modell med stor kapasitet for veggmontasje. Egner seg for lokaler som ikke har mulighet for installasjon i tak eller på gulv. Mange velger trådløs fjernkontroll til Daikin FAQ i kombinasjon med Seasonal Classic eller Seasonal Smart utedel.
Kjølekapasitet: 3,2-11,2 kW
Varmekapasitet 3,5-12,8 kW

FAQ_Teknisk databok
FAQ_Installasjonsmanual

FVQ – Gulvmodell

Denne frittstående gulvmodellen fra Daikin er en ideell løsning for rom med stor takhøyde. Utforming gjør også at den passer godt til teknisk kjøling, f.eks. i et serverrom. Kombiner med utedelene Seasonal Classic eller Seasonal Smart.
Kjølekapasitet: 3,2-15,4 kW
Varmekapasitet: 3,5-18,0 kW

FVQ_Teknisk databok
FVQ_Installasjonsmanual

FBQ - Skjult takkassett for kanaltilslutning

FBQ modellene kombinerer medium mottrykk med et slankt design. Modellene benyttes til skjult montasje og kan tilknyttes et kanalsystem for luftdistribusjon til flere rom. Kombineres med Seasonal Classic, Seasonal Smart eller RXS-L utedel.
Kjølekapasitet 3,4-15,4 kW
Varmekapasitet 4,0-18,0 kW

FBQ_Teknisk databok
FBQ_Installasjonsmanual

FDQ – Kraftig, skjult takkassett for kanaltilslutning

FDQ modellene tåler opptil 250 Pa mottrykk i FDQ-B versjonen. Modellene benyttes til skjult montasje og kan tilknyttes et kanalsystem for luftdistribusjon til flere rom. Kombineres med Seasonal Classic, Seasonal Smart eller RZQ-C utedel.
Kjølekapasitet 12,0-24,1 kW
Varmekapasitet 13,5-26,4 kW

FDQ-C_Teknisk databok
FDQ-B_Teknisk databok
FDQ_Installasjonsmanual

FDXS – Smal, skjult takkassett for kanaltilslutning

Svært kompakt modell som lett kan installeres i himling på bare 240mm. Kombineres med RXS-L utedel, eller i et større system sammen med MXS multi utedel.
Kjølekapasitet: 1,3-6,5kW
Varmekapasitet: 1,3-8,0kW

FDXS_Teknisk databok
FDXS_Installasjonsmanual

FDBQ – Små, skjulte takkassetter

Spesielt utviklet for montasje i hotellrom med små dimensjoner og lavt lydtrykk. Denne modellen kombineres med MXS multi utedel for opptil 5 innedeler per utedel.
Kjølekapasitet: 1,88-9,95 kW
Varmekapasitet: 1,28-11,1 kW

FDBQ_Teknisk databok
FDBQ_Installasjonsmanual

Brukerpanel

Daikins fjernkontroller finnes i kablede og trådløse versjoner. Menyen er enkel og brukervennlig og leveres i et tidløst design.

BRC1E52A_Brukermanual
BRC1E52A_Brosjyre

RZQSG – Seasonal Classic utedel

Utedelen kan settes opp med 1-4 innedeler for identisk fordeling av varme eller kjøling. Dette gir god fordeling av luftstrømmen i lange eller irregulære romutforminger, samt færre rørstrekk med kun én utedel. Seasonal Classic er optimal for kjøleapplikasjoner der den kombinerer teknologi og komfort i en prisgunstig utforming. Tilgjengelig i både 230V og 400V versjoner (-V/Y).

RZQSG-L(8)Y1_Teknisk databok
RZQSG-L3/9V1_Teknisk databok
RZQ(S)G_Installasjonsmanual
RZQSG-L_Brosjyre

RZQG – Seasonal Smart utedel

Utedelen kan settes opp med 1-4 innedeler for identisk fordeling av varme eller kjøling. Dette gir god fordeling av luftstrømmen i lange eller irregulære romutforminger, samt færre rørstrekk med kun én utedel. Seasonal Smart har en rekke tekniske fortrinn, sammenlignet med Seasonal Classic versjonen. Program for teknisk kjøling, høyere energieffektivitet med variabel fordampningstemperatur, større driftsområde, lengre rørstrekk og varmgass avriming er bare noen av fordelene man oppnår med Seasonal Smart. Tilgjengelig i både 230V og 400V versjoner (-V/Y).

RZQG-L(8)Y1_Teknisk databok
RZQG-L9V1_Teknisk databok
RZQ(S)G_Installasjonsmanual
RZQG-L_Brosjyre

RZQ – Super Inverter utedel

Dette er utedelen til de store applikasjonene og finnes i to størrelser på 20 og 25 kW. Kompatibel med opptil 4 innedeler på én utedel, med opptil 100 meter rørstrekk gjør denne modellen ideell for installasjon i lager eller verksteder.

RZQ_Teknisk databok
RZQ_Installasjonsmanual
RZQ_Brosjyre

 • Full fleksibilitet

  Med markedets bredeste sortiment av innedeler får du et komfortabelt innemiljø året rundt, uavhengig av lokalenes utforming.

 • Unike funksjoner for økt komfort og energibesparelse

  Den unike variable fordampningstemperaturen reduserer energiforbruket og gir økt komfort. Individuell luftstyring styrer luften dit du ønsker.

 • Seasonal Smart og Seasonal Classic

  Utedel med spesifikasjoner etter behov. Den unike Seasonal Smart eller den prisgunstige Seasonal Classic standard spesifikasjoner.

 • Fleksibel installasjon

  Opptil 75 meter røravstand, opptil 4 innedeler per utdel, stillegående, egen funksjon for teknisk kjøling.

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få uforpliktende befaring