Luft/vann – Varmepumper

Daikins luft til vann varmepumper er designet for å operere under krevende forhold rundt om i verden. Spesielle opsjoner er utviklet for å levere varmt vann til applikasjoner i nordisk klima, der høy energibesparelse og kvalitet er forventet. Med modelserier tilpasset små og store oppvarmingsbehov, strenge krav til effektivitet og støy, samt kompakt design treffer varmepumpene fra Daikin ditt behov.

EWYQ-BAW, 15-60kW varme - Inverter

Varmepumpe med inverterdrevne skrollkompressorer som sikrer høy ESEER og rask tilbakebetalingstid. Leveres i moduler fra 16-64 kW effekt og kan enkelt settes opp med styring av el.kjel og kommunikasjon med sentrale drifsanlegg. Daikin EWYQ-BAW kan også leveres med integrert sirkulasjonspumpe (-N/P). Varmepumpen er reversibel og kan driftes som kjølemaskin i deler av året.

Dokumentasjon:
EWYQ-BAWN_Teknisk databok
EWYQ-BAWP_Teknisk databok
EWYQ-BAW_Installasjons- og brukermanual

EWYQ-BAWP Splitt, 20-60kW varme - Inverter

Daikins modellserie for mindre varmepumper med inverterstyrte skrollkompressorer kan også leveres i splittet utgave. Ved å veksle mot vann på en innedel fjernes behovet for glykol. Dette eliminerer frostproblematikken og tap av virkningsgrad som følger ved bruk av glykol.

EWYQ-BAWP i splittet utgave kommer i 4 størrelser med én innedel(SEHVX AAW) og 1-2 utedeler(SERHQ AAW1):

Dokumentasjon:
SEHVX-AAW_Teknisk databok innedel
SERHQ-AAW1_Teknisk databok utedel
EWYQ-BAW_Installasjons- og brukermanual

EWYD-BZ, 270-620kW varme - Inverter

EWYD-BZ gir optimal energibesparelse takket være Daikins egne inverterdrevne single skruekompressorer. Med 2-3 individuelle kuldemediekretser kan EWYQ-BZ regulere trinnløst ned til 9% kapasitet. Varmepumpen er reversibel og kan driftes som kjølemaskin i deler av året.

Dokumentasjon:
EWYD-BZ_Teknisk databok
EWYD-BZ_Installasjons- og brukermanual

EWYQ-F, 170-670kW varme

EWYQ-F serien har et svært kompakt design takket være en V-formet rammet. Drifssikre og pålitelige skrollkompressorer med stor kapasitet i kombinasjon med en kompakt plateveksler på vannsiden, gir en varmepumpe med redusert størrelse og vekt. Maskinen er reversibel og kan driftes som kjølemaskin i deler av året. Driftsområde opp til +46°C i kjøling og ned til -17°C i varmedrift.

Dokumentasjon:
EWYQ-F_Teknisk databok
EWYQ-F_Installasjons- og brukermanual

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få uforpliktende befaring