Luft/vann – Isvannsmaskiner

Daikins luftkjølte isvannsmaskiner er designet for å operere under krevende forhold rundt om i verden. Med modelserier tilpasset små og store kjølebehov, strenge krav til effektivitet og støy, samt kompakt design treffer isvannsmaskinene fra Daikin ditt behov. Maskinene er produsert med fokus på kvalitet, brukervennlighet og energibesparelse.

EWAQ-BAW, 15-60kW kjøl - Inverter

Isvannsmaskin med inverterdrevne skrollkompressorer som sikrer høy ESEER og rask tilbakebetalingstid. Leveres i moduler fra 16-64 kW effekt og kan enkelt settes opp med styring for kommunikasjon med sentrale drifsanlegg. Daikin EWAQ-BAW kan også leveres med integrert sirkulasjonspumpe (-N/P).

Dokumentasjon:
EWAQ-BAWN_Teknisk databok
EWAQ-BAWP_Teknisk databok
EWAQ-BAW_Installasjons- og brukermanual

EWAD-TZ, 170-700kW kjøl - Inverter

Isvannsmaskin med inverterstyrte, trinnløse skruekompressorer. 1-2 kompressorer per maskin med avansert reguleringsteknologi for optimal effektivitet både ved full last og i dellast.

Dokumentasjon:
EWAD-TZ B_Teknisk databok
EWAD-TZ_Installasjons- og brukermanual

EWAQ-F, 200-600kW kjøl

Daikin EWAQ-F er en modellserie isvannsmaskiner som takket være en V-formet ramme har et svært kompakt design. Drifssikre og pålitelige skrollkompressorer med stor kapasitet gir en isvannsmaskin med redusert størrelse og vekt. Stort driftsområde med omgivelsestemperaturer opp til 52°C.

Dokumentasjon:
EWAQ-F_Teknisk databok
EWAQ-F_Installasjons- og brukermanual

EWAD-D, 180-620kW kjøl

EWAD-D serien har to individuelle kjølekretser med Daikin singelskrue kompressorer. Modellen er optimalisert for R-134a og har et stort driftsområde. Isvannsmaskinen finnes i flere ulike versjoner for økt effektivitet og redusert lydtrykk.

Dokumentasjon:
EWAD-D_Teknisk databok
EWAD-D_Installasjons- og brukermanual

EWAD-E, 100-400kW kjøl

EWAD-E er en enkeltkrets isvannsmaskin med skruekompressor som regulerer trinnløst mellom 25-100% last. Modellserien har et kompakt design med loddet plateveksler.

Dokumentasjon:
EWAD-E_Teknisk databok
EWAD-E_Installasjons- og brukermanual

EWAD-C, 620-2000kW kjøl

EWAD-C er en serie isvannsmaskiner til applikasjoner med svært høye krav til kapasitet. Med 2-3 individuelle kjølekretser kan skruekompressorene regulerers trinnløst ned til 7% kapasitet.

Dokumentasjon:
EWAD-C_Teknisk databok
EWAD-C_Installasjons- og brukermanual

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få uforpliktende befaring