Daikin FFQ – Takkassett

Daikin FFQ er en stilren innedel som kan monteres tilnærmet fullstendig i flukt med taket. Dekorasjonspanelet bygger kun 8 mm ned. Et tidløst design med rene linjer gjør FFQ takmodell perfekt til montasje i ethvert hjem hvor varmepumpen skal stå i stil med interiøret ellers.

Design

Daikin FFQ har designet i fokus og kan leveres i elegant hvit utførelse, eller en kombinasjon med sølv og hvit. Uansett vil man med en takkassett ikke tenke over varmepumpen, utover at man har en behagelig varme. FFQ har fire individuelle utblåsninger som gir en meget jevn og behagelig spredning av den oppvarmede luften. Samtidig kan luftspjeldene kontrolleres individuelt. Det gir fleksibilitet til alltid å kunne plassere innedelen der den egner seg best i rommet.

Eventyrlig oppussing

Stillemodus for utedelen

Det gjør en allerede stillegående utedel ekstra rolig.

5 år trygghetsgaranti

Kjøper du en Daikin varmepumpe av en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti. Daikin utvikles og produseres i Europa, og flere av våre modeller er utviklet i Norgen nettopp for å takle vårt kalde klima. En autorisert Daikin forhandler er nøye plukket ut for at din trygghet skal ivaretas. Trygghetsgarantien betyr at du som sluttbruker får dekket deler og arbeid i 5 år etter installasjon.

  • Innedel bygger kun 8 mm ned fra standard himling

  • Kompakte dimensjoner

  • Integrert dreneringspumpe med 675mm løft

  • Mulighet for app styring og smarthusløsninger

Brosjyrer

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få gratis befaring