Daikin Emura II

Daikin Emura er en lekker varmepumpe som har mottatt en rekke designpriser. Emura leveres i hvit eller sølv og passer godt inn i alle moderne hjem. Det er mange funksjoner som sikrer høy komfort inne, og den nordiske utedelen gir høy strømbesparelse og isfri drift i vårt kalde vinterklima. På varme sommerdager kan Daikin Emura benyttes som air-conditioning. Daikin Emura er utviklet i Norden og produsert i Europa.

TILPASSET NORDEN

Daikins utedel er designet for å takle de kalde vintre og har fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -25°C. Med fritthengende coil er det ikke lenger nødvendig med energikrevd varmekabel, men man får en bekymringsfri og isfri utedel. Selv ved -15°C leverer varmepumpen full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming.

Daikin Emura - Funksjoner

På topp i svensk varmepumpe test

Daikin Emura fikk høyeste utmerkelse i svensk test av varmepumper og er dermed spesielt anbefalt av Folksam.

Klikk her for å lese testen

Daikin Online Controller - Full kontroll uansett hvor du er!

AIRCONDITION

Daikin Emura II kan også brukes til aircondition. Ved et tastetrykk stiller om fra varme- til aircondition modus. Ved å senke temperaturen i din bolig får du et behagelig inneklima på en varm sommerdag.

5 år trygghetsgaranti

Kjøper du en Daikin varmepumpe fra en autorisert forhandler følger det med 5 års trygghetsgaranti. Daikin utvikles og produseres i Europa nettopp for å takle vårt kalde klima. En autorisert Daikin forhandler er nøye plukket ut for at din trygghet skal ivaretas. Trygghetsgarantien betyr at du som sluttbruker får dekket deler og arbeids i 5 år etter installasjon.

  • Daikin Emura II kan leveres både i matt hvit og sølv utførelse.

  • Emura II har mottatt en rekke priser for sitt flotte design

  • APP styring med online controller – styr temperaturen hjemme når du er borte

  • 3-D luftstrøm sikrer den beste spredning av luft og temperatur

  • Unik bunnpanne-patent gir problemfri avriming

  • Spesielt utviklet for det nordiske klimaet, fabrikktestet ned til -25°C ute

  • I stillemodus er Emura tilnærmet lydløs med kun 19dBA

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få gratis befaring