Daikin Altherma Grunnvarmepumpe

Daikin Altherma GS har inverter kompressor, som trinnløst tilpasser varmekapasiteten til boligens varierende fyringsbehov. Kompressoren kan regulere mellom 2,5-13kW. Dette gir meget høy årsvarmefaktor, som resulterer i lave energikostnader for boligeieren. Altherma GS benytter det energieffektive kuldemediet R410A.

Væske til vann varmpepumpe

Altherma GS er en væske til vann varmepumpe som henter varmen fra jord/fjell. Altherma GS har opptil 13kW varmekapasitet, men takket være den inverterstyrte kompressoren tilpasses kapasiteten nøyaktig til ditt behov. Med opptil 65°C utgående vanntemperatur er Altherm GS er tilpasset varmesystemer med både med gulvvarme og radiatorer samtidig som den kan produsere varmt tappevann. Varmepumpen kan benyttes både til eksisterende og nye boliger, samt til til lavenergihus.

Fordeler med Daikin Grunnvarmepumpe

 • Varmetemperaturer opptil 65°C
 • Inverter kompressor og R410A
 • Meget høy årsvarmefaktor
 • Kompakt og tidløst design
 • Enkel installasjon
 • Integrert tappevannstank
 • Kompakt design

Kompakt design

Altherma grunnvannsvarmepumpe har et kompakt design. Den leveres komplett med blant annet 180 liters tappevannstank, 3-veis ventil, elektrisk element, ekspansjonskar og innebygget energimåler. Buffertank er unødvendig. Installasjonen blir dermed kraftig forenklet sammenliknet med annet utstyr

Støtte på inntil kr. 30.000,-!

Enova kan gi støtte på inntil kr. 30.000,- etter installasjon av en luft til vann varmepumpe hjemme hos deg? Nå har du rett til å få tilbake penger når du investerer i energitiltak i boligen. Det eneste du trenger å gjøre er å sende inn dokumentasjon på kjøpet! Et godt tiltak er fjerning av oljefyr til en mer energivennlig løsning som en av våre Daikin Altherma produkter.

Les mer om støtteordningene på enova.no

 • Maksimal besparelse

  Markedets høyeste energibesparelse uavhengig om du har gulvvarme eller radiator.

 • Inverter kompressor

  Varmekapasiteten tilpasses etter behovet, og gir en mer stabil og høyere gjennomsnittstemperatur i borehullet.

Finn forhandler

Ønsker du kontakt med en lokal Daikin-forhandler? Finn den som ligger nærmest og ta kontakt for en uforpliktende befaring.

Finn forhandlere
Få gratis befaring